4 manieren om urinevlekken en -geuren van huisdieren uit uw tapijt te verwijderen

Het is normaal dat huisdieren vlekken maken op tapijten. Ze doen het de hele tijd. In plaats van in paniek te raken en jezelf te gestrest, is het beter om onmiddellijk te handelen. Er zijn verschillende opties die u kunt gebruiken om zowel de vlekken als de geur te verwijderen.

Als uw huisdier op het tapijt heeft geplast of gepoept en u kunt de geur niet verdragen, overweeg dan een grondige reiniging. Door uw tapijt grondig te reinigen, kunt u de geur en vlek volledig verwijderen. Je kunt ook een aantal chemische oplossingen maken en deze gebruiken om de vlek te reinigen.

Bekijk deze effectieve en praktische tips om snel van de geur en vlekken van huisdierurine af te komen.

Reageer snel

Hoe eerder je de vlek opvangt, hoe beter. Omdat vlekken in het tapijt na verloop van tijd stollen. Als dat gebeurt, is het moeilijker om ze kwijt te raken. Gebruik een stapel papieren zakdoekjes om de urine op te ruimen en op te zuigen. Grondige opname zorgt ervoor dat de geur zich niet verspreidt. Als de urine eenmaal doorweekt is, zorg er dan voor dat u enige tijd wat keukenpapier op het vlekgebied legt om de geur in te dammen.

Neem contact op met een tapijtreinigingsdienst

Als je het tapijt niet wilt verpesten door te experimenteren met wat doe-het-zelvers, dan is het beter om een professionele tapijtreiniger doet het werk. Ze hebben de juiste chemicaliën en apparatuur die zowel de vlek als de geur kan verwijderen. In plaats van de urine te laten drogen, moet u snel handelen en de dienstverleners bellen.

Nat vacuüm gebruiken

Natstofzuigers zijn machines die worden gebruikt om tapijten grondig te reinigen. Deze machines zijn effectief tegen hardnekkige vlekken. Ze werken door krachtig schoon water in het tapijt te spoelen en het grondig te reinigen.

Koop geurneutralisator voor huisdieren

Geurneutralisatoren voor huisdieren zijn erg handig. Ze kunnen na het reinigen op het bevlekte gebied worden aangebracht. Hierdoor wordt de urinegeur direct geneutraliseerd. U moet er echter voor zorgen dat u een huisdiervriendelijke neutralisator gebruikt voor de veiligheid van uw huisdier.

Als u op zoek bent naar tapijtreinigingsdiensten in Sydney, Australië, overweeg ons dan op: Adam’s Tapijtreiniging. Wij bieden verschillende schoonmaakdiensten, waaronder het opruimen van hondenurine en het opruimen van kattenurine. Wij bieden ook autoreinigingsdiensten aan. Als u daarnaast op zoek bent naar ongediertebestrijding en schoonmaakdiensten, dan staan ​​wij u ook graag te woord.

Voor meer informatie over onze schoonmaakdiensten, neem contact op met ons.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Perzisch-Tapijt.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart