3 tips om tegels en voegen schoon te houden

Iedereen houdt van een schoon en onberispelijk ogend huis totdat het tijd is om op handen en knieën te gaan zitten om het vuil van je tegels en voegen te schrobben. Dan wordt zelfs een schijnbaar onbeduidend karwei een Everest om te beklimmen.

Hoewel tegels relatief gemakkelijker te onderhouden zijn, kan het reinigen van voegmiddelen uw zenuwen uitdagen. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken, want u bent niet de enige; we zijn hier om enkele tips voor te stellen om ze brandschoon te houden!

Investeer in routinematige reiniging

Het is beter om de ophoping van vuil, vet en andere stoffen op uw tegels en voegen te vermijden, omdat het moeilijk kan worden om ze op te ruimen zodra de vlekken hardnekkig worden. Het is essentieel om een ​​strikte reinigingsroutine te hebben die bestaat uit vegen en dweilen om vuil effectief te verwijderen.

Hier zijn enkele dingen om in gedachten te houden bij het reinigen van uw voeg en tegels:

 • Gebruik een microvezeldoek voor reiniging omdat het de kleinste stofdeeltjes en bacteriën kan opnemen.
 • Dweil of veeg de tegels eerst droog in plaats van er direct water of een natte doek op te gebruiken. Dit voorkomt dat zich vuilresten in de voeg ophopen wanneer het water verdampt, waardoor de voeg er vuil uitziet.
 • Gebruik de jichtborstel in een cirkelvormige beweging om de voeg te reinigen. (Pro Tip: je kunt ook een elektronische tandenborstel gebruiken als voegenborstel!)
 • Vermijd het gebruik van een reinigingsmiddel op zuurbasis, omdat dit de voeg oplost en vlekken op uw tegels maakt.

Gebruik een stoomboot

Het gebruik van een stomer op uw tegels en voegen moet de gemakkelijkste maar meest effectieve methode zijn om ze schoon en glanzend te houden. Het is een chemicaliënvrije methode en gebruikt heel weinig water, dus je hoeft niet bang te zijn voor schade aan je tegels of de voeg ertussen.

Gebruik een stoomreiniger op het oppervlak, neem vervolgens een microvezeldoek om het vuil weg te vegen, en voila! Uw oppervlak is zo goed als nieuw!

Huur een professional in voor luxe Tegelreiniging en verzegelen

Ondanks dat je er alles aan hebt gedaan om de tegels te laten glanzen, is de kans groot dat de hardnekkige vlekken en vuil in de voeg niet verdwijnen. Grout verkleurt niet alleen na verloop van tijd, maar de vulling heeft ook de neiging om los te laten, waardoor de stofdeeltjes zich binnenin ophopen.

Dit vraagt ​​om professionele aandacht; de schoonmaakdienst reinigt de hardnekkige vlek, behandelt de verkleurde voeg en verzegelt de tegels. Afdichten helpt voorkomen het vuil dat zich ophoopt op tegels en voegen en zorgt voor een matte of glanzende afwerking van de vloer.

De professionals gebruiken geavanceerde reinigingsmiddelen en apparatuur zoals stoomreiniging op vrachtwagens met hoge druk, een zeer effectieve apparatuur voor glanzende tegels. Neem daarom contact op met een tegel- en voegreinigingsdienst als u het gevoel heeft dat de tegels vuil zijn buiten het vermogen van uw doe-het-zelfreinigingsmethode.

Huur een van de beste in Reiniging van tegels en voegen Diensten in Sydney

Adam’s Tapijtreiniging heeft uw rug voor alle soorten vloeren en meubelreiniging, ongediertebestrijding, verneveling en andere schoonmaakdiensten voor residentiële en commerciële constructies. Wij kunnen uw tegels als nieuw laten glanzen en schitteren tegen betaalbare prijzen. Bezoek onze website voor meer informatie of bel ons op 1300 309 276.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Perzisch-Tapijt.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart